Förvånansvärt många e-handlare skriver idag in leveransadresser manuellt eller genom att klipp och klistra från sin e-handel till sitt bokningssystem för frakt vilket kan tyckas vara onödigt tidskrävande. Tid som istället kan användas till andra värdehöjande aktiviteter.

Med Fraktjakt enkla orderkoppling hämtar webbutiksägaren snabbt och enkelt leveransadresser och innehållsbeskrivning direkt från sin webbutik till Fraktjakts system för fraktbokning.  Enkel orderkoppling ger Fraktjakt möjlighet att ta emot information från en webbutik eller ett affärssystem.

Till skillnad från många andra integrationer så kräver Fraktjakts enkla orderkoppling inga krångliga installationer eller kunskap om programmering.

PrestaShop, Litecart, WooCoomerce, Opencart, Magento, osCommerce och X-Cart mfl.

Varför inte kika in ett litet klipp på Youtube.