I eftermiddag lanserar vi vår största förändring av fraktinmatningen sedan Fraktjakt startade.

Ni kommer numera kunna fylla i så lite eller mycket som ni känner för och har därför möjlighet att på en och samma sida komplettera all information som behövs för en fraktbokning eller bara de fält som krävs för en prisjämförelse.

Andra nyheter är paketmallar för snabbare inmatning av ofta återkommande paketmått samt smartare hantering av automatiska fraktuppgifter från integrerade system eller orderkopplingar.

Som hjälp på traven har vi redan skapat färdiga paketmallar åt er med dels vanliga paketmått nationellt, men även ofta förekommande paketmått som ni kan ha använt i era tidigare frakter. Har ni skickat minst två frakter med samma dimensioner, så finns de numera upplagda som mallar till era kommande frakter.

Smart och smidigt med vår nya smarta fraktbokning!