Ibland räcker inte de färdiga fraktmodulerna till och ni kanske har egna specifika visioner för just er fraktprocess. Då har vi ett öppet API för alla unika skräddarsydda lösningar som landets kreatörer kokar ihop.

Dock kan det kännas skrämmande stort och främmande att börja sin integration från ruta ett. Det är här vårt PHP-library kan hjälpa er över tröskeln till en färdig lösning.

Biblioteket kommer nämligen paketerat med färdiga exempel med enkla korta kodsnuttar för de vanligaste anropen till Fraktjakt. Allt i från att beräkna fraktpris, paketberäkningar, få förslag på olika frakttjänster, skapa fraktbokningar, cache:ade sökningar, integreringar via webbutik och spåra era frakter.

CalculatePackage.php
Order.php
Query.php
Requery.php
Shipment.php
Trace.php

Aldrig tidigare har det varit enklare att skapa en egen fraktlösning.

Frakta lugnt!