Grattis alla Fortnox-användare. Nu kan även ni frakta smidigare och smartare med Fortnox genom en automatiserad fraktkoppling mellan Fraktjakt och Fortnox.

I stället för att skapa en fraktkoppling från er webbutik kan ni därför koppla frakten och skicka paket direkt från era ordrar i Fortnox.

Fraktskapande från era Fortnox-ordrar har aldrig varit enklare och med Fraktjakts helautomatiserade fraktflöde krävs ingen handpåläggning innan era skrivare matar ut fraktdokumenten. Vi beräknar även optimal paketstorlek för er Fortnox frakt.

Fortnox är Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings – och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål.

Frakt ska vara båda snabbt & smidigt

Automatisera er adressinmatning och paketbeskrivning genom en integration mot ert affärssystem. Fraktjakt erbjuder flera olika tjänster för e-handlare, där du som företag enkelt kan koppla dina kunders beställningar till valfria frakttjänster direkt in i Fraktjakts TA-system. Grymt enkel integration som skapar frakt direkt med Fortnox.