Grattis alla Quickbutiker!

Nu kan även ni automatisera er frakt via en fraktkoppling till Fraktjakt.

Fraktkopplingen i Quickbutik är extra smidig då fraktkopplingen med Fraktjakt redan finns inbyggd i plattformen, där ert företag enkelt kan automatisera er frakthantering genom att ert system kopplas samman med Fraktjakt så att adresser, kontaktinformation och orderdetaljer blir frakter per automatik.

undefinedInbyggd fraktkoppling för Quickbutik Automatisera och effektivisera er frakthantering med en Quickbutiks inbyggda fraktkoppling till Fraktjakt.
undefinedDokumentation om fraktkopplingen Information om fraktkopplingen mellan Quickbutik och Fraktjakt.
undefinedFraktjakts manual för integrationer Introduktion om Fraktjakts inställningar för att automatisera er fraktkoppling med automatiska frakttjänster, paketval, upphämtning med flera.

 

Frakt ska vara snabbt & smidigt

Frakt ska varken vara svårt eller tidskrävande. Därför erbjuder Fraktjakt många förenklande lösningar som automatiskt adressregister, Smarta paketmallar, Automatiska paketeringsberäkningar, Fraktkopplingar, Automatiska fraktval, Integration för E-handel och fraktvärldens enklaste orderkoppling för en betydligt snabbare bokningsprocess. Du har även möjlighet till samlingsfaktura även om frakterna kommer från olika fraktbolag och en riktigt bra service är en självklarhet för oss där vår populära kundtjänst hjälper er igenom alla tänkbara äventyr för era frakter. Frakta lugnt!

 

Om Quickbutik

Quickbutik är just nu Sveriges snabbast växande e-handelsplattform med över 2 000 svenska webbutiker.

Quickbutik har en stadig mission om att hjälpa butiksägare att lyfta och lyckas till nya nivåer. De arbetar fokuserat med att hjälpa framtidens lyckade e-handelsföretag.

 

Hur fungerar kopplingen till Fraktjakt?

Skicka beställning till Fraktjakt 

För att skicka iväg en beställning till Fraktjakt från Quickbutik:

  1. Navigera till Beställningar i din kontrollpanel.
  2. Tryck på den beställning du önskar skicka över till Fraktjakt.
  3. Under kundens uppgifter hittar du en knapp som heter Skapa fraktbokning (Fraktjakt).
  4. Klicka och klart! Du kommer nu bli dirigerad till Fraktjakt och ser den beställning du nyss skickat över!

Vad händer sedan?

Oftast brukar samtliga beställningar som skickas till Fraktjakt från Quickbutik att ”auto-behandlas”. Det innebär att fraktjakts system automatiskt beräknar, tar fram rätt frakttjänst och det enda som behöver göras härifrån är att betala och slutföra fraktbokningen i Fraktjakts egna kassa.